Natuurlijke producten

Courtin: natuurlijk goed op basis van Tea Tree Olie.

Voetverzorgingspraktijk Mariya werkt met de natuurlijke kwaliteitsproducten van Courtin op basis van Tea Tree Olie. Deze producten kunt u zelf ook bij mij in de praktijk aanschaffen. U kunt de producten bekijken in de webshop.

In onze hedendaagse samenleving is het vanzelfsprekend dat we met meer belangstelling rekening houden met alles wat de natuur te bieden heeft. Zeer actieve en werkzame producten tegen allerlei ongemakken kunnen rechtstreeks door de natuur aangeleverd worden. Een van die bijzondere natuurlijke producten is de sterk antiseptische Tea Tree Oil uit de Pacific.

De Courtin lichaams en huidverzorgingsproducten op basis van Tea Tree olie zijn in principe geschikt voor alle huidtypes, maar in het bijzonder speciale huidtypes, dankzij de geweldige resultaten die met Courtin geboekt worden, adviseren steeds meer dermatologen de producten van Courtin bij huidproblemen. De Courtin producten zijn met name geschikt voor voetproblemen als zweetvoeten, schimmelinfecties op huid en nagels, wintervoeten, eczeem, droge en ruwe voeten en kloven.

Tea Tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca Alternifolia. De zeer streng gecontroleerde natuurlijke produktiemethode door middel van stoom geeft een productzuiverheid van 100%. Juist omdat het een puur natuurlijk product betreft kan de kleur van de zuivere olie varieren van kleurloos tot lichtgeel. Er zijn tientallen kilo's Tea Tree bladeren nodig om enkele druppels essentiele olie te verkrijgen. De geur van de essentiele olie lijkt iets op kamfer en eucalyptus, maar is kruidiger en houtachtiger, nadat de eerste geurmoleculen zijn verdampt.

Uw Courtin pedicure of schoonheidsspecialiste gebruikt tijdens de behandelingen de producten die precies afgestemd zijn op uw huid. Vrijwel alle producten die uw Courtin specialist tijdens de behandeling gebruikt, zijn eveneens verkrijgbaar voor thuisgebruik.

Bij probleemhuiden en voetproblemen worden Courtin behandelingen in kuurverband aangeraden, waarbij de salonbehandelingen gezien moeten worden als intensieve probleemoplossende behandelingen. Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten thuis uw huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u verbazen.

Voetverzorgingspraktijk Mariya is een door Courtin gecertificeerd Pedicure.