Ik ben trots op mijn producten!

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze bij mij in de praktijk aanschaffen.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Prijslijst

Courtin 100% Tea Tree Oil 30ml

€ 23,90


Een helende olie op natuurlijke basis. Deze olie is veelzijdig in gebruik en veilig voor de meeste huidtypes. De krachtige Tea Tree olie heeft een verzachtende werking.

Courtin Rub-off peeling 50ml

€ 15,90


Deze peeling verwijdert snel dode huidcellen en oppervlakkige onzuiverheden. Stimuleert de celvernieuwing en maakt de huid weer glad en zacht.

Courtin hand & foot creme 100ml

€ 13,50


Hand en voetencrème Deze crème op basis van tea tree olie heeft een reinigende en verzorgende werking. De crème zorgt tevens voor zuiverende en verzachtende resultaten. Na de reiniging aanbrengen en in masseren.

Courtin klovencreme

€ 18,80


De perfecte verzorgingscrème voor voeten met sterk vereelte zolen die bij uitdroging tot scheurtjes en kloven kunnen leiden. Bij regelmatig gebruik verzacht de klovencrème het eelt. Helpt tegen kloven en bevordert het herstel.

Courtin footbath 200ml

€ 16,50


Voetenbad Voor een intensieve reiniging en verfrissing van de vermoeide voeten. De huid voelt weer glad en fris aan. Vermeng 1 eetlepel gel met circa 4 liter water en laat uw voeten hierin 5 minuten baden.

Courtin Icegel 200ml

€ 19,50


Voor het verfrissen van vermoeide, sterk belaste en branderige voeten en benen. De ijsgel wordt direct opgenomen door de huid en laat geen vetfilm achter. Voorkomt nare geurtjes en stimuleert de oppervlaktecirculatie.

Courtin Nagelolie 30ml

€ 19,90


Bevat zeer verzorgende en werkzame stoffen, welke helpen om gespleten nagels te voorkomen. Geeft de nagels hun natuurlijke glans weer terug. Eenmaal per dag aanbrengen en enige minuten in masseren, tot de olie door de nagel is opgenomen.

Courtin footdeodorant spray 100ml

€ 13,90


Voet deodorant spray Verfrist en deodoriseert de voeten langdurig. Hydraterend en kalmerend. Eventuele geuren worden geneutraliseerd. Spray de voetdeodorant op en onder de droge voeten, vooral ook tussen de tenen.